mushow kitestore
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
Mushow Kitestore
forum/poslední
comments/poslední
bazar
Návštěvy
TOPlist

KONEC MUSHOW A DALŠÍCH STRÁNEK NA FACEBOOKU

Navigace: mushow.cz / News / KONEC MUSHOW A DALŠÍ..

Po neustávajících dotazech ohledně rušení mého účtu na FB, kdy jsem psal, že po měsíci až měsíci a půl budou zrušeny všechny k tomu navazující stránky na FB (Mushow, Slingshot, Ride Engine atd.), přichází krátké vysvětlení, i když by člověk vlastně nic vysvětlovat nemusel.

Ptáte se proč? Prostě proto, že jsem se takhle rozhodl. Neustálé tlačení FB a jiných aplikací do něčeho, o co vlatně ani nemám zájem, nabídky zboží, které nechcete, nabídky zhovadilých politiků, které máte úplně u prdele atd. vyvrcholilo ve chvíli, kdy mi byl stále předhazován messenger, že si ho mám neinstalovat a jakmile jsem to ignoroval, FB mi přístup z prohlížeče (safari) jednoduše zablokoval. To byla poslední kapka. Ano, FB má na to samozřejmě právo, nicméně mé právo je s FB skončit nadobro.

Po přerušení mého účtu jsem chtěl postupně stáhnout i další mnou založené stránky, hlavně Mushow Community, Slingshot Czech atd., aby to nebyl pro lidi takový šok. Nicméně FB o5 zaúřadoval a bez přihlášení se na administraci stránek nelze dostat. Jasně, jde to možná přes určení jiného admina, ale já už žádné polovičaté řešení dělat nebudu. Víceméně mi tohle vše FB a lidi za ním usnadnil. Žádný měsíc a půl čekat nebudu a vše ruším od následujících dnů, podle toho, jak si mě ještě FB a lidi za ním bude vodit. Nicméně rozhodnutí je neotřesitelné, stoprocentní a nezvratné.

Co se bude dít dál? Nic zvláštního. Naplno se budu věnovat práci na mushow.cz, což jsem měl vlastně udělat dávno. Komunita, která na stránky chodí, si to zaslouží a práce na stránkách se tím ještě zintenzivní. Kdo se bude chtít navrátit ke kořenům a na mushow.cz rozvíjet komunikaci, vkládání článků, fotogalerií atd, má mé srdce a veškeré technické možnosti webu otevřené. Každý zde může publikovat, vkládat, psát dle své libosti, bez rozlišení značky, na které jezdí. Krom jedné věci. Žádné sračky zde trpět nebudu, sprosté komenty budou bezmilosti mazány. To však neznamená, že nemůžete vyjádřit svůj odlišný názor! Naopak! Jen vše slušnou formou, bez osobních útoků na kohokoliv. A pokud byste v tom hledali nějaký záhadný kalkul, tak vás musím zklamat. Žádný v tom není. Jen si člověk uvědomil, o čem ten život vlastně je a proč jej žije! :) Ty pravé životní hodnoty jsou úplně jinde, než v životu na FB. Více se člověk nyní střetavá se svými přáteli osobně, myslí pozitivně, nerozčiluje se a je toho mnohem více, co mu nejednou dojde. :D

Takže nyní proběhlo mé poslední přihlášení na FB a to jen z důvodu vložení tohohle čláku. Posléze bude následovat kompletní výmaz všeho, co jsem na FB stvořil a dllší dny, samozřejmě pokud budete mít zájem, už jen zde.

Mějte se krásně a každý den ať je vaším nejlepším, ať už s kitem, nebo bez něj!

S ústou ke všem lidem

Zdeněk Pavlát (Switch)

Vložil: admin, 05.09.2017

Komentáře

mech
21.09.2017 v 20:48

100% souhlas už jsem taky 14dní off a má to něco do sebe :)

Odpovědět
jeseter
07.09.2017 v 09:41

za mě správně,každej mantinel v životě,kterej múžem zbourat je jen posilující. A těm č.....m je třeba ,však víš co.

Odpovědět
pepikorliklocal
06.09.2017 v 20:40

dvě nohy špatné,čtyry dobré beee,beeeeeeeeeeeeeeee

Odpovědět
btl.a
06.09.2017 v 11:24

Osobně se neznáme, ale Vaše stránky sleduji již dlouhou dobu. To co jste v posledním příspěvku na FB uvedl, za to máte ode mne palec hore (y)  a těším se na Vaše další příspěvky zde na stránkách :-)

Odpovědět
Grby
06.09.2017 v 10:52

Vítej mezi námi nevidomými :-)

Odpovědět
Luke
06.09.2017 v 07:21

Moc pekne napsane radeji kvalitni stranky nez FB plne reklam a balstu za me +1

Odpovědět
Pepino 1
05.09.2017 v 18:01

Dycky sem si říkal,proč ten mushow.cz nefunguje jak dřív,bylo tam vše co sis chtěl přečíst a na co se podívat a nigdo Ti nic nevnucoval a neprudil .....dobrá zpráva.Dík

Odpovědět
Fifa
05.09.2017 v 15:46

Ola!Mas recht a tak jak pise Rampic,je tam hromada balastu a clovek se pristihne,ze cumi na kraviny,ktery ani nechtel cist.Taky jsem zrusil ucet(vcera) a zily mi to netrha.Jou,see ya on da water :)

Odpovědět
Switch
05.09.2017 v 21:34

Gratuluji Fifáku! Potkáme se u vody, už se těším! :)

Odpovědět
fifa
05.09.2017 v 23:20

Si pis,see ya! ;)

Odpovědět
Rampa
05.09.2017 v 15:12

Uplne Te chapu a souhlasim s Tebou. Sam se s touto myslenkou dost peru. Na jednu stranu mam na FB hromadu kontaktu jednoduse dostupnych a me samotneho zde kontaktuji dalsi lidi skrz kity, cehoz je tezke se vzdat, ale na stranu druhou uz me FB dost omezuje a informace je na nem doslova skryta balastem nepotrebnych hovadin. A protoze mam silne vybudovanou slabou vuli, cumim na tyto hovadiny hromadu casu, ktery bych rad vyuzil jinak. 

Myslim si, ze tento trend socialnich siti pomalu upadne a lidi se vrati ke sve oblibene strance s kvalitni tematikou, coz treba Mushow.cz jednoznacne je.

Diky za kopanec spravnym smerem. 

Odpovědět
Switch
05.09.2017 v 16:29

Naprosto ti rozumím. Toho času, co můžeš věnovat mnohem důležitějším věcem, ohromně přibylo. Naopak nervu ubylo! :D

Odpovědět
Kraty
05.09.2017 v 14:48

Nastavuji HomePage www.mushow.cz ;-)

Mimo jiné, už si v ČR? Aloha v zimě ;-)

Odpovědět
Switch
05.09.2017 v 15:56

Jasne, ted jsem tu, na podzim jeste Recko a pak vymazlena zima! Letoas to bude jeste lepsi, nez minuly rok, jsem si jist! Urcite se potkame! :) 

Odpovědět
viki (web)
05.09.2017 v 14:16

Zdeny jako názor ostřílenýho rafana to storpo beru a opravdickej palec na živý ruce nahoru :) Jako nekajťák, ale kámoš se sem tu a tam kouknu, protože mě to, co píšeš, fotíš a celkově co tvoříš prostě ba. Jsi inspirativní člověk, co má co sdělit a ukázat, kdyby jsi nádou trochu obměkčil, navrhuju aspoň instáč, je to sice ze stejnýho soudku, nicméně dle mýho úsudku mnohem příjemnější médium... Brzy někde u ohně howl :) v. 

Odpovědět
Switch
05.09.2017 v 14:19

Viki, děkuju! Nicméně není cesty z5! Vše, co tvořím, od teď už jen zde na mushow.cz. Hold, pokud budeš mít zájem, budeš muset kliknout jednou navíc! :) Rád tě uvidím osobně, měj se krásně! :)

Odpovědět
Karel
05.09.2017 v 13:43

Heh, ok, tak se budeme vídat osobně :-). Web by si upgrade tady určitě zasloužil a pokud ti FB nedělá velký business, proč ne. 

Odpovědět
Switch
05.09.2017 v 14:02

Karle, ale tady prece nejde vubec o penize. Treba jednou....Odpovědět

Maro
07.09.2017 v 22:31

Za mě hustý počin. Jdu do toho taky fcb je zlo.

Odpovědět

Nový komentář:

anketa

Letní kite trip (dovolená) v mém případě trvá:





MKB info
?>
login


Registrace

Zapomněli jste heslo?

Partners

design & web puradesign logo - web. stránky

rss newsNewsrss forumForum

Kontakt | Copyright © 2001-2024 Mushow.cz

mushow on facebook