mushow kitestore
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
Mushow Kitestore
forum/poslední
comments/poslední
bazar
Návštěvy
TOPlist

RIDE ENGINE - trapézová revoluce

Navigace: mushow.cz / News / RIDE ENGINE - trapéz..

RIDE ENGINE - trapézová revoluce

Značku Ride Engine má na svědomí waterman ze Santa Cruz - Coleman Buckley. Myšlenkou, kterou dnes Coleman s přáteli přetavili ve skutečnost, bylo vytvořit trapéz s plnou podporou zad. Ten se, krom Ride Engine, do dnešního dne na trhu prakticky nenachází. S vývojem a výrobou začínal Coleman klasicky v US stylu, v garáži. :) Spoluprací s přáteli a pro ridery po celém světě se podařilo vytvořit trapéz, který perfektně podepírá záda, navyjíždí nahoru, ani do boku a netwistuje.

Díky jednoduchosti, lehkosti a perfektní funkčnosti se Ride Engine raketově rozšiřuje po celém světě. Deviza plné a pevné podpory zad je neodolatelná tím spíše, že jde o revoluční prvek, který nenabízí na trhu žádná jiná firma.

Ride Engine byl zrozen z touhy vytvořit opravdu funkční trapéz. Tradiční trapézy, které jsou ohebné, pružné a flexibilní, soustřeďují sílu do tlakových bodů, které po čase dělají jízdu neříjemnou a bolestivou. U Ride Engine je hlavní devizou tvrdá skořápka. Ta podepírá záda v celé ploše a rozvádí tak tlak rovnoměrně na celá záda a nejen do tlakových bodů. Díky tvrdé vnitřní skořápce může být potom trapéz daleko menší a lehčí, ale přitom lépe podepírající vaše záda. Váš požitek z jízdy je potom stoprocentní. I když je klasický trapéz sebelepší, nikdy nemůže dosáhnout vlastností RideEngine trapézů. RE trapéz absolutně nevyjíždí, nepřetáčí se, naprosto perfektně sedí na těle. Díky použití revoluční podložky (baru) s vysoce pevnostním lanem, vám hák netwistuje a trapéz nejezdí kolem těla. Zůstává přesně tam, kde má. Tohoto využívaji maximálně rideři, kteří ocení optimální spojení ridera s kitem. K dispozici je samozřejmě i klasický kite hák. Výkon, pohodlí a ovládání jsou potom opravdovým požitkem.

U trapézu jsou použity i další revoulční věci, jako např. jednoduché a plně funkčí zapínání, různé druhy "háků", které využíváte s ohledem na váš jízdní styl (freeride, freestyle, wave, HF) atd.

Dnešní trapézy se nedokáží zbavit jedné zásadní chyby a tou je pružnost. RE trapézy tuto chybu řeší vyjímečně dobře. Jezdci jsou často nuceni vytáčet svůj trapéz s ohledem na situaci, v které se nacházejí. Značně citelné je to např při jízdě toeside a ve vlnách, kde se vám trapéz vytáčí, různě kroutí, vyjíždí a twistuje. To má potom za následek bolesti zad, zhoršené dýchání a vůbec nepohodlný pojezd. Přitom řešení je tak jednoduché, zcela unikátní a zajišťuje jezdci hladký a plný rozsah pohybu.

 

HEX SERIES

Tato série trapezů vychází z tvrdé zádové desky z honeycomb materiálu. Ze tří druhů trapézů RideEngine  je HEX nejvíce „flexibilní“ a hodící se pro všechny styly pojezdu. Je také cenově nejdostupnější.

Cena: 249 USD

TEAM SERIES

Spolupráce s nejlepšími pro ridery na celém světě je klíč k úspěchu kvalitního výrobku. U RideEngine jsou si toho vědomi. Pro Team Serie přichází s materiály jako laminát, karbon, kevlar, které dělaji z tohoto díla velmi odolnou věcičku. Na vývoji trapézu se, krom jiných, podílel jeden z nejlepších vlnařů současnosti,  Patrick Rebstock.

Cena: 299 USD

ELITE SERIES

Nejvyšší řada RideEngine využívá karbonu, jako základního stavebního kamene celého trapézu. Elite Series je nejlehčí, nejpevnější a nejtvrdší ze všech tří druhů trapézů od RideEngine.  

Cena: 349 USD

V příštím RídeEngine seriálu si představíme hi-tech neoprény od této firmy. A opět je co popisovat :)

Všechny vychytané věcičky od RideEngine budete moci otestovat a zakoupit již letošní zimní sezónu na Rýži, od jara potom na MKB pod Pavlovem a samozřejmě také online v našem Mushow Kitestore shopu. Pro více info a objednávky pište na obchod@mushow.cz, nebo volejte 608 858479.

Vložil: admin, 03.11.2015

Komentáře


Žádné komentáře.

anketa

Letní kite trip (dovolená) v mém případě trvá:





MKB info
?>
login


Registrace

Zapomněli jste heslo?

Partners

design & web puradesign logo - web. stránky

rss newsNewsrss forumForum

Kontakt | Copyright © 2001-2024 Mushow.cz

mushow on facebook