mushow kitestore
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
Mushow Kitestore
forum/poslední
comments/poslední
bazar
Návštěvy
TOPlist

SLINGSHOT RPM 2017

Navigace: mushow.cz / News / SLINGSHOT RPM 2017

 

SLINGSHOT RPM 2017

  • freeride-freestyle crossover kite, vlajková loď Slingshot
  • open C – univerzální shape pro všechny styly kiteboardingu
  • hladký tah, výborný pop a bezkonkurenční unhooked výkon
  • uživatelsky příjemný, předvídatelný kite, nejen pro frestyle fanatiky! :-)
  • kite dvojnásobného světového šampióna Youriho Zona a nejtalentovanějšího jezdce současnosti Carlose Maria

 

   
 

RPM se pro rok 2017 vrací s úkolem obhájit pozici toho nejúspěšnějšího kitu, jaký byl kdy vyroben. Kite, který oslovuje široké spektrum uživatelů, je schopen vyhrávat světové tituly stejně, jako být atraktivní pro všechny ridery všech stylů a schopností. Od začátečníků, kteří hledají přesně reagující kite se snadným startováním a velkým rozsahem, přes víkendové ridery vyžadující rychlý progres, až po profíky vyhrávající světový pohár. Ještě nikdy v minulosti tady nebyl kite, který vyhovuje tak velkému množství jezdců rozdílných stylů. RPM Open C je osvědčený tvar, který zplodil celou kategorii kitů. Pro freeriding poskytuje citlivé ovládání, plynulý tah v celé šíři větrného okna, možnost vysokých skoků a excelentní, ale předvídatelný tah v kiteloopech. Pro freestylery a wakestalery je kite dokonalým nástrojem nabízejícím excelentní nabití a pop, plynulý tah, vypnutí a jednodušší přechyt. Bez ohledu, do jaké kategorie jezdců spadáte, RPM vám značně vylepší celý zážitek z kiteboardingu. A o to tu přece hlavně jde!

Riders profile
Budete milovat RPM, pokud jste zaměření na freestyle a unhook riding, nebo si jen chcete užít freeride, vlny a HF. Z tohoto ultimátního a univerzálního crossover kitu nikdy nevyrostete!

Balení obsahuje:
Kite, vývaz, batoh, opravná sada, quick start guide


1.IRS SYSTÉM, KONFIGURACE VÝVAZU
RPM 2017 je vybaven jedinečnou schopností pohlcovat nárazy přes IRS systém vývazu. Je toho dosaženo díky bubgee lajně, která se flexibilně přizpusobuje větrným podmínkám a pomáhá udržet správné napětí v lajnách, což napomáhá přesnému řízení RPM 2017.
Pro osobní nastavení je připraveno několik přípojných bodů pro všechny styly jízdy. Je jen na vás, který zvolíte, který vám vyhovuje a který využijete.

2.OPEN C
Kombinuje výkon C kitu (sílu, stabilitu, kontrolu a přímé řízení) s výhodami nových otevřenějších tvarů, jako je low-end výkon, maximální rozsah, stoupavost, startovatelnost z vody, hang time a bezpečnost. 

RPM 2017 při snowkitingu


Více infa

SplitStrut

Zapříčiňuje, že kite je mnohem tužší, stabilnější a tím pádem daleko přesnější v ovládání. Nezanedbatelná je také zvýšená odolnost celého kitu. SpliStrut zvyšuje výkon při velkém zatížení a způsobuje efektivitu celého rámu kitu.

 

OnePump

Patent Slingshot, dnes používán drtivou většinou firem. Rychlé nafouknutí a vyfouknurtí vašeho kitu jedním ventilem šetří váš čas i sílu.


OpenC Canopy

Kombinuje výkon C kitu (sílu, stabilitu, kontrolu a přímé řízení) s výhodami nových otevřenějších tvarů, jako je low-end výkon, maximální rozsah, stoupavost, startovatelnost z vody, hang time a bezpečnost.

 

Nastavení kitu dle vašich potřeb 

Každý rider ocení mnohočetnost nastavení svého kitu. Nové RPM má mnoho možností. Chcete, aby se kite choval jako céčko? Připojte své ovládací lajny dále od odtokovky a zažijete pocit, jako na kitu FUEL. Pokud chcete kite s velkým rozsahem, vysokou rychlostí ovládání např. na freeride či do vln, navažte kite blíže odtokovky.

 

Legendární Slingshot konstrukce a odolnost

Mít důvěru ve svůj kite je velmi důležitá záležitost. Komu by se chtělo stále po večerech sedět u šicího stroje, nebo mít svůj kite neustále v opravně. A to v tom lepším případě. V horším jde kolikrát i o život. Slingy byly vždy naddimenzované co se odolnosti týče, což mohou potvrdit hlavně freestyle a wave rideři. Odolný a spolehlivý kite dává jezdcům důvěru dělat svůj sport co nejlépe a bez starostí. Kite si pořizujete pro zábavu a tak se tedy bavte.

 

RPM ve světovém poháru

Slingshot RPM je jediný kite na trhu, který je naprostým univerzálem. Můžete na něm začínat, učit se své první triky, nebo např. vyhrát světový pohár! Ano, Carlos Mario na kitu RPM 2017 letos získal titul světového šampióna a to naprosto zaslouženě a nedostižně! Potvrzením dominance RPM bylo i celkové druhé místo Youriho Zoona. RPM je již dnes velkou legendou!

SLINGSHOT RPM na Mushow Kitestore - ceník zde

Pokud máte zájem si kite ihned vyzkoušet, máte možnost. Ve Snowkite Centrum Ryžoviště jsme stále, celou zimnu. Najdete nás na naší základně v Ryžovce - Snowkite house Ryžoviště.

Vložil: admin, 28.02.2017

Komentáře

pepikorliklocal
05.03.2017 v 08:34

Presne jako Kamo mi to řikal Grbi ,navic ten padak vypada fak hustě ,ja si pockam ale po nem,mam po nem vsechno,auta,prkna,holky,von to nejdriv vojede a dyz je to cajk tak mi to prodá,nachapu ale  proc mi ty holki  řekli ze sem se posral dyz sem jim řikal že  jasne sme tak domluveny docela je blby dyz mi pak musi vracet penize

Odpovědět
Jarda
28.02.2017 v 20:59

Zdar drsouni. Pokud nefouká tady na videu je vidět náhražka za kite. 

http://www.designvid.cz/technika/casey-neistat-pouzil-nejvetsi-dron-na-svete-k-jizde-po-finsku.html

Odpovědět
KAMO (web)
28.02.2017 v 10:11

Na 2017ku se opravdu nemůžu dočkat. S ženou jsme hledali ideální kite pro oba. Já jezdím freestyle (wake) a žena se jen vozí tohle byla správná volba. RPM můžu jen doporučit. Super vlastnosti, easy na baru, stoupavost, rozsah prostě vše co očekáváte a hlavně oceňuji taky perfektní odolnost kitu. Po roce jezdení je jako nový. Takže GO FOR IT.

Odpovědět

Odpověď na komentář:

Jarda
28.02.2017 v 20:59

Zdar drsouni. Pokud nefouká tady na videu je vidět náhražka za kite. 

http://www.designvid.cz/technika/casey-neistat-pouzil-nejvetsi-dron-na-svete-k-jizde-po-finsku.html

anketa

Letní kite trip (dovolená) v mém případě trvá:





MKB info
?>
login


Registrace

Zapomněli jste heslo?

Partners

design & web puradesign logo - web. stránky

rss newsNewsrss forumForum

Kontakt | Copyright © 2001-2024 Mushow.cz

mushow on facebook