10 jasných důvodů, proč MUSHOW kite school

 

1. KURZY POŘÁDÁME POUZE ZA PŘÍZNIVÝCH PODMÍNEK

Snowkiting je sport závislý na větru a sněhu. Naše kurzy probíhají jen když fouká a na místech kde je dostatek sněhu.  Termíny kurzů vypisujeme podle aktuálních předpovědí o víkendu i během týdne. Počasí neporučíme, ale když fouká, tak jsme na místě a vy tak máte možnost využít těch nejlepších podmínek pro snowkiting. Stačí nás kontaktovat a pak jen vybrat z nabídky, který termín vám bude vyhovovat.

 

2. MUSHOW SNOWKITE CENTRA JSOU PO CELÉ ČR I NA SLOVENSKU
 
Od Krušných Hor po Vysoký Tatry máte možnost vybrat nejbližšší snowkitecentrum.
Krušné Hory, Šumava, Brdy, Vysočina, Jižní Morava, Severní Morava, Vysoké a Nízké Tatry
Díky dostupnosti našich kitecenter za den na kitu najezdíte víc než v autě.
Podrobnější informace o snowkitecentrech zde.
 
 
3. ZKUŠENOSTI A KVALITA NA MEZINÁRODNÍ ÚROVNI 
 
Instruktoři mají  mezinárodní licenci pro výuku kiteboardingu IKO - international kiteboarding organization www.ikointl.com. Učíme snowkiting, kiteboarding i landkiting. Učení kiteboardingu je pro nás celosezóní práce, tak bude v rukou opravdovejch profesionálů. Lekce probíhají v češtině, angličtině a polštině. 
Výuka probíhá podle IKO programu, doplněného o naše zkušenosti. Krok za krokem se naučíte všechnu teorii, bezpečnostní pravidla atd... přímo v terénu. Teorie bez praxe je k ničemu, proto díky dobrým podmínkám během našich kurzů probíráme většinu témat v terénu, aby jste si mohli vše hned vyzkoušet. 
High Mountain Campy nebo lekce freestylu vám otevřou dveře k vrcholovému snowkitingu.
Pod Murphyho dohledem pochopíte, že možnosti snowkitingu jsou ,,neomezený,,
Je jen na vás, kde si zvolíte cíl.
 
 
4. JEDNODENNÍ KURZ TRVÁ DEN A DVOUDENNÍ DVA:)
 
U každého kurzu garantujeme počet hodin výuky. Samozřejmě se může stát, že i nejlepší předpověď neklapne a vítr třeba po 2hodinách vypne. S tim bohužel nic neuděláme, ale vy máte šanci dokončit kurz v náhradním termínu, který si vyberete z naší nabídky.
Jinak záleží jen na vás. Když máte sílu, tak můžete lítat klidně do tmy. Od nás neuslyšíte, že čas už vypršel.
 
 
5. TEST VYBAVENÍ A KONZULTACE JAK SPRÁVNĚ VYBRAT 
 
Během kurzů otestujete širokou škálu vybavení. Různé typy, značky, velikosti.
Při výuce budete používat kity od 1,5m2 až po 12m2 kity. Za jeden/dva dny se vám tak dostane do rukou dost vybavení na to, aby jste si udělali představu jaká velikost vám bude vyhovovat.
Instruktor vám poradí, jaký vybavení by podle vašich představ bylo nejvhodnější.
Dostanete důležitý rady jak vybírat mezi staršími kity, aby jste jako začátečník nenaletěli.
 
 
6. NA DÁLKU JEDINĚ VYSÍLAČKY
 
Na větší vzdálenost je velkej problém se dorozumívat, obzvlášť když fouká vítr.
Proto používáme vysílačky, abychom se lépe slyšeli:) Když pak ladíme styl při jízdě a otočkách , tak to jde mnohem rychleji a snáž. V jakékoliv situaci jsme tak s vámi a můžeme vám i na dálku poradit.
 
 
7. SLEVA NA NÁKUP VYBAVENÍ V MUSHOW KITE STORE
 
Každý absolvent dostane slevu -10% na nákup vybavení  v MUSHOW kitestore.
Při nákupu vybavení se vám peníze vložené do kurzu vrátí hned dvakrát. Vybavení bude podstatně levnější, ale hlavně už budete vědět, jak svůj nový kite bezpečně ovládat a půjdete rovnou jezdit. 
 
 
 
8. POUKAZ NA KURZ KITEBOARDINGU
 
Snowkiting je jen začátek. MUSHOW kiteschool má v ČR svoje letní zázemí na Nových Mlýnech MKB(MUSHOW KITE BEACH) a v Řecku na slunné Lefkádě www.agiosnikolaos-kitecenter.com
Právě v Řecku můžete udělat další krok a vrhnout se s kitem na vodu. Poukaz na 500Kč můžete využít na jakýkoliv z nabízených kurzů, nebo ho darovat svým příbuzným, kamarádům a zpříjemnit jim dovolenou.
 
 
9. DVD S FOTKAMA A VIDEM Z KURZU
 
Aby jste se měli doma čim pochlubit, ukázat, co jste v kurzu vlastně všechno dělali, dostanete od nás na památku DVD s fotkama a videm, které pořídíme během kurzu.
Video si u dvoudenních kurzů pouštíme večer u pivka a děláme ten videokoučing:)
 
 
10. MUSHOW MOVIES A ŘADA VIDEÍ JAK NA TO
 
Jako BONUS na DVD najdete mix kitovejch videí od MUSHOW crew a výukový videa jak nastrojit kite, odstartovat, řešení krizovejch situací atd…videjka co se budou  hodit třeba k zopakování, než vyrazíte sami. Freestylový a freeridový videjka pak nabudí člověka do toho jít na plno.
 

Blue Mountains from Mushow Community on Vimeo.

FORUM

PARTNERS

mushow kiteboarding mushow kitestore agios nikolaos kite center slingshot martin hales photos forkite oakley red bull TOPlist

Kontakt | Copyright © 2010 Mushow Kiteschool