High Mountains Camp

Vrchol toho, co můžete při snowkitingu zažít. Camp je určen pro zkušenější ridery, co perfektně ovládjí svůj kite, board, či lyže. Hlavní důraz je kladen na bezpečnost, která je ve vysokých horách to nejdůležitější. Naše kurzy probíhají především v oblastech kouzelného prostředí Ryžoviště a Malé Fatry. Kurz probíhá ve dvou fázích:

Fáze 1

Zde se probírá více než u jiných kurzů teorie pohybu v horách, znalost meteorologie a předpovědi počasí, znalost terénu a větrných podmínek na místě.

 

První praktické krůčky probíhají v bezpečném terénu podobném tomu vysokohorskému. Většinou jde o oblast Ryžoviště, které perfektně supluje kopcovitý terén vysokých hor. Zde se naučíte ovládání kitu v kopcovitém terénu (naprosto rozdílné od jízdy na rovině), naučíte se jezdit do prudkého kopce a ze svahu dolů. Naučíte se využívat terénu k tomu, aby jste se dostali bezpečně právě tam, kam chcete. Pro velmi zkušené možnost výuky prvních nesmělých skoků využívajících reliéfu terénu.

 

Fáze 2

První praktické zkušenosti s pojezdem ve vysokohorském prostředí Velké Fatry. Výuka bude nejprve probíhat v Snilovském sedle, které je pro tuto činnost jako stvořené. Možnost občestvení v přilehlém bufetu s terasou s ohromujícím výhledem. Opět bude procvičena jízda do kopce, po vrstevnici i ze svahu dolu. Pohyb s využitím terénu. Pro zkušenější nácvik prvních skoků. Pro velmi pokročilé campery je potom připraven výlet po svazích malé Fatry.

 

Camp je určen pro pokročilé ridery a díky nestálému počasí je zde nutnost přesného plánování. Je možné, že kurz klidně proběhne i ve dvou fázích ve více dnech. Vše záleží na počasí, které musí být perfektní. Zájemci, kteří budou do kurzu přihlášeni, budou s dostatečným předstihem informováni. Camp povede jeden z  nejzkušenějších riderů ve vysokohorském terénu – Zdeněk „Switch“ Pavlát

V ceně:

- plně dvoudenní camp, 24 hod zkušeností, 4hod denně praxe v terénu

- powered by Switch (Mushow pro riders)

- možnost zapůjčení a otestování komor IKON a RAPACE

- seřízení vašeho matroše (vázání, kitu, atd.) pro potřeby High Mountain pojezdu

- odvoz Ryřoviště  - Vratna a z5, popř. Olomouc - Vratna a z5

- ubytování v Ryžovišti, případně ve Vrátné

- mnoho skvělých zážitků, fun a pohoda

- max 6 camperů za měsíc znamená individuální přístup ke každému zúčastněnému

 

Délka výuky: 2dny

Cena: 7tis Kc

Objednat kurz

ANOTHER WORLD from Mushow Community on Vimeo.

FORUM

PARTNERS

mushow kiteboarding mushow kitestore agios nikolaos kite center slingshot martin hales photos forkite oakley red bull TOPlist

Kontakt | Copyright © 2010 Mushow Kiteschool