Intro

Kiteboarding a v našich končinách obzvláště snowkiting, je v dnešní době jeden z nejrychleji rozvíjejících se sportů a je to ve své podstatě sport jako každý jiný. Tzn, že vám nehrozí žádné zvláštní nebezpečí v případě, že víte JAK. A proto, abyste v co nejkratším časovém období a hlavně bezpečně pochopili JAK, proto jsme tady my s naši kitovou školou. Naše škola vám může nabídnout tu nejvyší kvalitu budovanou několik let.

Tradice

Jsme kitová škola, která na trhu působí již od roku 2003, tzn od začátků kiteboardingu a snowkitingu v ČR.

 

Zkušenosti

U kiteboardingu a snowkitingu jsme od jeho úplného počátku v ČR. Sami jsme se učili tomuto sportu, protože v roce 2000 nebyla v dosahu žádná kvalitní škola kiteboardingu a snowkitingu. Proto si buďte jisti, že co se vám může na kitu stát, to se stalo právě nám. Není situace, kterou jsme si neprošli a proto o začátcích víme naprosto vše. Jste v těch nejlepších rukou. Z chyb, kterými jsme si sami prošli, jsme se poučili a vznikl výukový program, který vás dokonale provede začátky tohoto sportu.

 

Komunikace

Jednou z hlavních věcí, ne-li vůbec nejhlavnější, je komunikace mezi kurzantem a instruktorem. A to jak během teoretické výuky, tak a to hlavně během praktického cvičení. V naší škole je toho dosaženo pomocí kvalitních vysílaček, kdy je instruktor stále v kontaktu se svým žákem. Nemůže proto dojít k situaci, že 20m od instruktora už jej díky povětrnostním vlivům již neslyšíte. I v těch nejkrizovějších situacích je váš „ochránce“ stále s vámi a radí vám , co máte dělat. To má samozřejmě za následek podstatné zrychlení celé výuky, protože máte okamžitou odezvu a můžete ihned napravit chyby, které při výuce děláte.

 

Bezpečnost

Bezpečnost až na prvním místě. Nikdy, a to opakuji, nikdy výuku nezahájíme, pokud budou podmínky jen trochu nepříznivé. Zdraví našich zákazníků je na prvním místě. Používáme jen osvědčený a kvalitní materiál se 100% bezpečnostním systémem a výuku vedeme na místech, které jsou k tomuto sportu 100% vhodné.

 

Výukový program

Výukový program byl vytvořen na základě našich osobních zkušeností a zdokonalen o nové poznatky, které byly čerpány především z výukových programů standartů IKO. Výukový program má za úkol v co nejkratším čase vás obeznámit se základy KTB a SNK a připravit vás do té míry, že jste schopni samostně se dále věnovat tomuto nádhernému sportu.

FORUM

PARTNERS

mushow kiteboarding mushow kitestore agios nikolaos kite center slingshot martin hales photos forkite oakley red bull TOPlist

Kontakt | Copyright © 2010 Mushow Kiteschool