snowkite centrum Krušné hory

 

Boží dar, Loučná a další ´´profláklá´´ J místa jsou určitě co se týká kvalitou větru a dostatkem sněhu ideální spoty na snowkiting, ale pro začínající ridery nic moc. Spousta lidí a kluci z NDR zde předvádějí své umění a často bývají nebezpečný nejen sobě, ale právě začínajícím kiterům.

Proto jsme tady, abychom vybrali pro své kurzanty BEZPEČNÉ a kvalitní místo pro start do kitoveho života.

Pro nekajtující doprovod Krušné hory nabízejí široké sportovní vyžití. Nespočet sjezdových tratích, snowpark, lyžařské běžecké stopy (krušnohorská magistrála 250km).

 

   

Ubytování:

 

Při našich kurzech zajišťujeme ubytování od jednoduchých a cenově dostupných pobytů až po výběr apartmánů s veškerým komfortem.

 Cenově přijatelný a dobře situovaný, přímo na hřebeni Krušných hor, je penzion Sport v Měděnci. Ubytovací kapacita 19 lůžek ve dvou- a třílůžkových pokojích s možností přistýlky + apartmány se 14 lůžky. V penzionu je stylová restaurace s možností snídaní.

Z tohoto penzionu se dá dojít pěšky na jeden ze spotu, který popíšeme v dalším článku.

 

www.penzion-sport.cz

 

Pro náročnější zákazníky můžeme zajisti ubytování v Selském dvoře v Perštejně. Jedná se o čtyřhvězdičkový penzion s další řadou vymožeností jako je např. bazén, masáže, wellness služby atd. Z tohoto penzionu děláme výjezdy dle typu počasí a předpovědi po celých Krušných horách.

 

 www.selsky-dvur.com

 

 

FORUM

PARTNERS

mushow kiteboarding mushow kitestore agios nikolaos kite center slingshot martin hales photos forkite oakley red bull TOPlist

Kontakt | Copyright © 2010 Mushow Kiteschool